Fragt:
KUN: 38,- kr.

30 dages fuld returret

Betalingsbetingelser

Ved bestilling af varer hos Computer-taske.dk gælder følgende betingelser:

Betaling
Betaling af ordre sker udelukkende via kreditkort eller via EAN-nummer(Offentlige institutioner).

Kreditkort
Efter betalingen er godkendt af systemet fremsender vi varen hurtigst muligt. Se yderligere oplysninger under "Levering". Beløbet bliver først trukket fra din konto samme dag ordren afsendes.

EAN-nummer (Offentlige institutioner)
Betaling via EAN-nummer er mulig for offentlige institutioner som har et gyldig EAN-nummer. Efter bestilling vil ordrestatus blive ændret til "Under behandling", her efter sendes varen hurtigst muligt.

Priser
Alle vores priser er angivet i danske kroner inkl. 25% dansk moms. Kun fragtprisen på kr. 38,- bliver pålagt varen ved check-ud. Vi tager forbehold for trykfejl, lager samt ændring af priser og specifikationer uden varsel.
 
Levering
Leveringstiden er normalt 1-5 arbejdsdage. Alle ordre sendes som udgangspunkt med postdanmark - med omdeling.

Modtagelse af varer
Ved modtagelse af varer, er det vigtigt at kunden kontrollerer at varen er intakt. Viser pakken tegn på beskadigelse, skal kunden åbne pakken i samarbejde med fragtmanden og bekræfte / afkræfte at varen er intakt eller beskadiget. Når kunden underskriver pakkens modtagelse, underskriver kunden samtidigt, at indholdet af pakken er intakt. Er indholdet beskadiget skal kunden "modtage med forbehold".
 
Fragtomkostninger
Vi har en fast fragt på kr. 38,- uanset ordre antal, størrelse eller vægt.
 
Fortrydelsesret
Vi tilbyder kunden 30 dages returret, hvis varen er i original og intakt emballage. Fragt-omkostninger til Computer-taske.dk betales af kunden selv. Kunden skal vedlægge faktura, reg.nr. & konto nr. samt en beskrivelse af, hvorfor varen ønskes retur.
Vi returnere hele fakturabeløbet til kunden - også fragtbeløbet.

Bemærk: Virksomheder, foreninger og offentlige institutioner har ingen ombytningsret / fortrydelsesret.
 
Billeder
Selvom vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det afbillede. Produkter kan eksempelvis være vist med ekstraudstyr, ligesom farve og form også kan variere fra det viste. Hvis der er uoverensstemmelse mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det altid produktoverskriften, der gælder. Hvis du er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.
 
Reklamation
Du har som privat forbruger 2 års reklamationsret. Findes en mangel på varen, tilbagesendes varen (ifølge aftale med Computer-taske.dk) til vurdering af vores leverandører. Varen erstattes kun hvis varens skade ikke er selvforskyldt af kunden. Er der en fejl på produktet fremsendes et nyt til kunden. 
Alle reklamationsvare tilbagesendes jf. aftale til; Computer-taske.dk - att: Reklamation - Holmegåredsvej 41 - 8270 Højbjerg. Vedlæg venligst faktura. Bemærk: Virksomheder og offentlige institutioner har 12 mdr. reklamationsret.
 
Håndtering af personoplysninger
Oplysninger kunden oplyser ved shopping, registrering eller betaling vil forblive fortroliggjort, og vil ikke videresælges til tredjemand.
 
Spørgsmål
Har du spørgsmål til ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os.
Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.
© 2014 Computer-taske.dk