Fragt:
KUN: 38,- kr.

30 dages fuld returret

Om Computer-taske.dk

Computer-taske.dk sælger computer tasker til fordelagtige priser, både til private såvel som virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af alle slags computer tasker til billige priser.
 
Support
Vi garanterer tilbagemelding pr. mail inden for en periode på max. 12 timer. Vi yder desværre ikke support via tlf. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Mission
”Vi vil opleves som professionel prisstærke leverandør til private og virksomheder overalt i Danmark og andre nært liggende lande.”
Kunden er i Centrum når der vejledes med produkter og artikler i shoppen. Det er vigtigt for os at skabe et godt samarbejde med den enkelte kunde, så kunden har en god oplevelse ved brugen af vores shop.
 
Tryg handel
For os er det en vigtig ting at lade kunden føle sig tryg ved handelen og bestillingen hele vejen igennem. Derfor står vores support afdeling klar til at besvare de spørgsmål du måtte have når du shopper computer-taske. Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
 
Hvem er Computer-taske.dk?
Den 29. April 2007 kl. 20:08 trillede vores første ordre ind i vores system. Siden da har vi sendt mange computer tasker ud til private såvel som virksomheder. Computer-taske.dk er en søster afdeling til vores anden webshop Hardware-store.dk, som sælger computer tilbehør og overvågningsudstyr mv..
 
Adresse
Computer-taske.dk er alene en online shop og det er derfor ikke muligt at afhente eller købe produkter på adressen. Salg sker alene på Computer-taske.dk.

Computer-taske.dk
Holmegårdsvej 41
8270 Højbjerg